Prodaja

RADIATORJI

Z vami več kot
20let.

Radiatorsko ogrevanje

Pri izbiri radiatorja je treba upoštevati velikost prostora, potrebe po ogrevanju, energetsko učinkovitost, estetske preference in druge faktorje. Naše podjetje vam lahko pomaga pri izbiri in namestitvi radiatorjev, ki bodo ustrezali vašim potrebam.

 

Sodelujemo le z uveljavljenimi proizvajalci radiatorjev. Nudimo vam radiatorje, ki so trajni, energetsko učinkoviti in zasnovani za dolgotrajno uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete enostavno zamenjavo radiatorjev v domačem okolju ali celovito realizacijo zahtevnega projekta, smo vaš partner za vse vaše potrebe na področju ogrevanja. Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoje želje ter zahtevnosti vašega projekta. Skupaj bomo našli optimalno rešitev in poskrbeli, da boste zadovoljni s svojimi radiatorji.

TIPI

RAZLIČNe VRSTE RADIATORJEV

Poznamo več vrst radiatorjev, ki se uporabljajo za ogrevanje prostorov. Tu je nekaj najpogostejših vrst radiatorjev:

LITOŽELEZNI

To so tradicionalni radiatorji, izdelani iz litega železa. So robustni, vzdržljivi in imajo visoko toplotno kapaciteto, kar omogoča dolgotrajno oddajanje toplote.

PLOČEVINASTI

Pločevinasti radiatorji so izdelani iz jeklene pločevine. So lažji od litega železa in imajo hitrejši odzivni čas, kar omogoča hitro segrevanje prostora.

PANELNI

Panelni radiatorji so sestavljeni iz jeklenih panelov, med katerimi kroži ogrevalna tekočina. So sodobnejšega izgleda, tanki in omogočajo hitro in enakomerno ogrevanje prostora.

KONVEKTORSKI

Konvektorski radiatorji imajo dodatne odprtine ali rebra, ki povečujejo pretok zraka in s tem pospešujejo konvekcijo toplote v prostoru. To omogoča hitrejše ogrevanje prostora.

ALUMINIJASTI

Aluminijasti radiatorji so lahki, imajo dober odzivni čas in visok izkoristek toplote. Zaradi svoje učinkovitosti so priljubljeni pri energijsko varčnih sistemih ogrevanja.

NIZKOTEMPERATURNI

Nizkotemperaturni radiatorji so zasnovani za uporabo z nizkotemperaturnimi sistemi ogrevanja, kot so toplotne črpalke. Omogočajo učinkovito oddajanje toplote pri nižjih temperaturah.

DIZAJNERSKI & DEKORATIVNI

RADIATORJI

Dekorativni radiatorji so estetsko dovršeni radiatorji, ki poleg svoje funkcionalnosti prispevajo tudi k vizualnemu izgledu prostora. Na voljo so v različnih oblikah, barvah in vzorcih, da se prilagodijo slogu prostora.

RADIATORJI

SVETOVANJE

Pri svetovanju in izbiri radiatorjev v našem salonu stranki nudimo naslednje storitve:

01 | PREGLED IN ANALIZA

Opravimo temeljit pregled prostora, v katerem želi stranka zamenjati radiatorje. Analiziramo velikost prostora, razporeditev pohištva in druge specifične zahteve.

02 | POSVETOVANJE IN SVETOVANJE

Na podlagi analize prostora in potreb stranke svetujemo o primernih radiatorjih. Stranko seznanimo z različnimi možnostmi radiatorjev, materiali, dizajnom in funkcionalnostjo.

03 | PREDLOG OPTIMALNE REŠITVE

Na podlagi strankinih zahtev in analize prostora pripravimo predlog optimalne rešitve. Predlagamo ustrezno velikost in moč radiatorjev za učinkovito ogrevanje prostora. Upoštevamo estetske vidike, da radiatorji ustrezajo slogu in oblikovanju prostora.

04 | PONUDBA IN IZBOR

Pripravimo ponudbo radiatorjev, ki so v skladu s strankinimi potrebami in zahtevami. Stranki predstavimo različne možnosti radiatorjev glede na znamko, kakovost, dizajn in cenovni razpon.

05 | MONTAŽA IN ZAMENJAVA

Dogovorimo se za termin montaže in zamenjave radiatorjev. Naša strokovna ekipa izvede demontažo starih radiatorjev in namestitev novih v skladu z ustreznimi standardi. Skrbimo za pravilno priklop in nastavitev radiatorjev ter testiranje delovanja sistema. Po končani montaži poskrbimo za čiščenje prostora in odstranitev starih radiatorjev. Odpadno opremo odstranimo v skladu z okoljevarstvenimi smernicami.

06 | SLEDENJE IN PODPORA

Po montaži redno spremljamo delovanje sistema in nudimo podporo stranki v primeru morebitnih težav ali vprašanj. Stranki svetujemo glede vzdrževanja radiatorjev in nudimo informacije o garanciji ter servisnih storitvah.

PONUDBA

RADIATORJEV

Ponujamo vam največjo izbiro radiatorjev v Sloveniji, skupaj s celovito storitvijo in strokovnim znanjem na tem področju. Spoznajte, zakaj smo prava izbira za vaše potrebe:

RAZNOLIKA
PONUDBA

Naš razstavni salon vam omogoča ogled številnih radiatorjev v živo. Ponujamo vam široko paleto modelov, velikosti, materialov in dizajnov radiatorjev. Ne glede na slog ali zahteve prostora, pri nas boste našli radiator, ki ustreza vašim pričakovanjem.

STROKOVNOSTI
IN ZNANJE

Naše podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in globokim poznavanjem ogrevalnih sistemov. Naša ekipa je strokovno usposobljena in se nenehno izobražuje na področju radiatorjev in ogrevalne tehnike. Z znanjem in izkušnjami vam lahko svetujemo in pomagamo pri izbiri najustreznejših radiatorjev za vaše potrebe.

CELOVITE
REŠITVE

Ne glede na obseg projekta, smo vam na voljo za enostavne zamenjave radiatorjev ali izvedbo zahtevnih projektov. Ponujamo celovite rešitve, ki zajemajo načrtovanje, dobavo in montažo radiatorjev ter vse potrebne storitve za uspešno realizacijo projekta.

PRILAGODLJIVOST IN
INDIVIDUALEN PRISTOP

Razumemo, da so potrebe vsake stranke edinstvene. Zato se prilagajamo vašim željam in zahtevam. Skupaj z vami razvijemo prilagojeno rešitev, ki bo optimalno zadovoljila vaše potrebe glede na prostor, estetiko in funkcionalnost.

KVALITETA IN
ZANESLJIVOST

Sodelujemo le z uveljavljenimi proizvajalci radiatorjev. Nudimo vam radiatorje, ki so trajni, energetsko učinkoviti in zasnovani za dolgotrajno uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete enostavno zamenjavo radiatorjev v domačem okolju ali celovito realizacijo zahtevnega projekta, smo vaš partner za vse vaše potrebe na področju ogrevanja. Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoje želje ter zahtevnosti vašega projekta. Skupaj bomo našli optimalno rešitev in poskrbeli, da boste zadovoljni s svojimi radiatorji.

ZAKAJ

REMIH INŽENIRING

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.