Celovite rešitve

OGREVANJE

Z vami več kot
20let.

Remih inženiring

vgrajujemo kvalitetne energetsko učinkovite ogrevalne sisteme. Radiatorsko ogrevanje, talno ogrevanje in ogrevalne naprave (toplotne črpalke, plinske kotle, kotle na biomaso, oljne kotle…).

 

Pri investiciji v nov ogrevalni sistem oziroma pri prenovi starega ogrevalnega sistema je potreben temeljit razmislek, kajti odločitev dolgoročno vpliva na udobje in višino stroškov. Vedno se trudimo poiskati optimalno razmerje med višino investicije v ogrevalni sistem in njegovo energetsko učinkovitostjo.

Celovite storitve ogrevanja izvajamo za:

ADAPTACIJE

NOVOGRADNJE

Ostale ogrevalne naprave

ADAPTACIJE

Prenavljate vaš dom? Tukaj so opcije zagotovo boj omejene kot pri novogradnjah, saj so inštalacije že narejene. Zato se je treba adaptacij lotiti z veliko pazljivosti in premisleka. Vendar pa je to korak v pravo smer, saj si tako zagotovimo boljši komfort za bivanje. Ogromno slovenskih domov ima stare, dotrajane in energetsko potratne ogrevalne naprave in sisteme, ki jih je priporočljivo modernizirati. Dolgoročno je to odlična investicija, saj boste z menjavo pridobili na vrednosti nepremičnine, prihranili boste pri stroških in pridobili na udobju bivanja.

 

Kaj se morate vprašati pred investicijo:

 

 • Je vaš račun za ogrevanje visok?
 • Vas pozimi zebe?
 • Imate eno sobo toplo, ostale pa hladne?
 • Je vaš sistem starejši od 10 let?
 • Je delovanje ogrevalnega sistema avtomatizirano?
 • Imate težave s servisiranjem?

Če ste na vsaj 2 vprašanji odgovorili pritrdilno, potem je čas za zamenjavo ogrevalnega sistema. Pri nas boste dobili brezplačen nasvet in natančno ponudbo.

 • Ali imate prostor, ki je dovolj velik za postavitev moderne ogrevalne naprave?
 • Kakšna je izolacija vaše hiše?
 • Koliko denarja ste pripravljeni nameniti za nov ogrevalni sistem?
 • Imate določen rok za zamenjavo ogrevanja?
 • Vas zanimajo možnosti pridobitve nepovratnih sredstev?

Ostale ogrevalne naprave

NOVOGRADNJE

Gradite nov dom? Pri gradnji nove hiše je ogromno pomembnih faktorjev in stvari, ki jih morate vedeti in o katerih je smiselno razmisliti še preden se lotite gradnje. Zelo priporočljivo in smiselno je, da se odločite za način ogrevanja že v fazi načrtovanja in ne med samo gradnjo, saj vam to omogoča, da bo izbran sistem narejen točno po vaših željah in v celoti optimiziran. S pravilnim načrtovanjem in izbiro bodo vaši stroški nižji, ogrevalni sistem bo dosegal maksimalno možno izkoriščenost, vaša nepremičnina pa bo dosegala višjo tržno vrednost.

 

Pri ogrevalnem sistemu je najpomembnejša beseda trajnost. Razmišljati morate dolgoročno in smiselno je namestiti takšen sistem, ki bo omogočal čim daljše ogrevanje s čim nižjimi stroški, hkrati pa bo imel čim manjši vpliv na okolje. Takšen način gradnje lahko poimenujemo pametna gradnja. S takšnim razmišljanjem boste dolgoročno prihranili denar. Premislite o vseh elementih, ki zagotavljajo trajnost: energetsko učinkovite naprave, dobra izolacija, kvalitetna okna, alternativni viri energije in varčen ogrevalni sistem. Strokovni preizkusi potrjujejo smiselnost finančno višje začetne investicije v kvalitetno gradnjo, saj dolgoročno prinesejo veliko prihrankov oz. manjših stroškov.

 

Načrtujte v naprej. Naši strokovnjaki vam bodo brezplačno svetovali in vam skrbno pripravili optimalen ogrevalni načrt.

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.