Ostale

OGREVALNE NAPRAVE

Z vami več kot
20let.

Ogrevalne naprave

Imate visok račun ogrevanja Vam je dovolj bivanja v mrzlih prostorih? Vam je toplo v eni sobi, v ostalih pa zmrzujete? Imate slab centralni sistem ogrevanja? Ali vaše ogrevalne naprave ne delujejo avtomatsko?

 

Izbira najprimernejše alternative za ogrevanje je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost objekta, razpoložljivost virov energije, stroški in okoljski vidiki. Pri izbiri je priporočljivo posvetovanje s strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati optimalno rešitev za vaše potrebe.

 

Vabimo vas da nas obiščete v našem razstavnem salonu, kjer si ogrevalne naprave lahko ogledata tudi v živo. V pomoč pa vam bodo naši strokovnjaki za ogrevanje.

SPOZNAJTE OSTALE

OGREVALNE NAPRAVE

Obstajajo različne alternative za ogrevanje, ki se lahko uporabljajo namesto toplotnih črpalk in plinskih kotlov. Nekatere pogoste alternative vključujejo

PEČI
NA BIOMASO

Peči na biomaso uporabljajo lesne sekance, pelete, drvne ostanke ali drva kot gorivo. So okolju prijazne, saj uporabljajo obnovljiv vir energije in prispevajo k zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.

PEČI
NA OLJE

Peči na olje so še ena alternativa, ki se uporablja za ogrevanje. Delujejo na osnovi kurilnega olja in so primerni za objekte, ki nimajo priključka na plinovodno omrežje.

PEČI
NA DRVA

Peči na drva so tradicionalna možnost za ogrevanje, ki še vedno ostaja priljubljena. Uporabljajo se lahko kot samostojen ogrevalni sistem ali kot dopolnitev obstoječega sistema ogrevanja.

ELEKTRIČNO
OGREVANJE

Električno ogrevanje je še ena alternativa, ki se pogosto uporablja. Vključuje različne naprave, kot so radiatorji na električni tok, infrardeče panele ali talno ogrevanje. Električno ogrevanje je enostavno za namestitev in uporabo, vendar je treba upoštevati višje stroške električne energije v primerjavi z drugimi gorivi.

SONČNI
KOLEKTORJI

Sončni kolektorji izkoriščajo sončno energijo za ogrevanje vode ali prostorov. Gre za obnovljiv in okolju prijazen vir energije, ki lahko prispeva k zmanjšanju energetskih stroškov.

ZAKAJ

REMIH INŽENIRING

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.