Storitve

SVETOVANJE

Z vami več kot
20let.

Svetovanje

Želite vgraditi nov ogrevalni sistem ali ogrevalno napravo, pa ne veste kako bi se tega lotili?

Osebno brezplačno svetujemo pri novogradnjah ali prenovah. Področja: Strojne instalacije, Ogrevanje, vodovod, prezračevanje in hlajenje.

 

Potrebujete priporočilo, katero ogrevalno napravo izbrati: toplotno črpalko ali plinski kotel ali kotel na biomaso ali oljni kotel ali …

kateri ogrevalni sistem izbrati: talno ogrevanje ali radiatorsko ogrevanje ali …?

 

Morda potrebujete nasvet, katerega proizvajalca opreme izbrati?

 

Vas zanima razmerje med kakovostjo in ceno opreme posameznega proizvajalca?

 

Vas poleg vrednosti investicije zanimajo tudi stroški ogrevanja?

 

Potrebujete morda projektno dokumentacijo ali pomoč pri pridobitvi nepovratnih sredstev?

 

Pomembno je, da se za nasvet obrnete dovolj zgodaj, to je takoj po sprejetju odločitve za investicijo in pred pričetkom izvedbe kakršnih koli del na objektu.

 

Svetujemo v naših poslovnih prostorih – salonu ogrevalne tehnike , kjer vam lahko opremo tudi pokažemo, po dogovoru tudi na objektu..

 

Pri svetovanju upoštevamo želje in pričakovanja stranke. Želimo, da bo odločitev stranke ustrezna in pravilna.

 

Svetovanju sledi izdelava natančne strokovne ponudbe za izvedbo.

 

V kolikor ste pridobili več ponudb,  izvedemo brezplačno primerjavo med ponudbami. V praksi se namreč vse prepogosto dogaja, da stranke ne znajo ponudb medsebojno realno primerjati, kar ima za posledico napačno odločitev glede izbire ponudnika. Izbira najcenejšega ponudnika mnogokrat ni optimalna odločitev.

 

Celovite storitve ogrevanja izvajamo za:

ADAPTACIJE

NOVOGRADNJE

Svetovanje

ADAPTACIJE

Številne hiše in stanovanja potrebujejo posodobitev. Potrebno jim je zagotoviti boljši komfort za bivanje in jim vliti toplino. Ogromno slovenskih domov ima še stare, energetsko potratne, že dotrajane ogrevalne naprave in sisteme, ki jih je smiselno modernizirati. Z zamenjavo boste pridobili na vrednosti, prihranili pri stroških in pridobili na udobju bivanja.

Obstoječ ogrevalni sistem je možno delno ali v celoti posodobiti v vseh objektih.

Želite izboljšati vaš ogrevalni sistem?
Odgovorite na nekaj vprašanj:

– Imate visok račun ogrevanja?
– Vam je dovolj bivanja v mrzlih prostorih?
– Vam je toplo v eni sobi, v ostalih pa zmrzujete?
– Je vaše sistem starejši od 10 let?
– Je delovanje ogrevalnega sistema avtomatizirano?
– Imate probleme s servisiranjem?

Če ste na vsaj 2 vprašanji odgovorili pritrdilno, potem je čas za zamenjavo ogrevalnega sistema.  Želite strokoven brezplačen nasvet in natančno ponudbo? Kontaktirajte nas!

  • Ali imate prostor, ki je dovolj velik za postavitev moderne ogrevalne naprave?
  • Kakšna je izolacija vaše hiše?
  • Koliko denarja ste pripravljeni nameniti za nov ogrevalni sistem?
  • Imate določen rok za zamenjavo ogrevanja?
  • Vas zanimajo možnosti pridobitve nepovratnih sredstev?

Pripročamo, da se pred začetkom posodobitve vašega ogrevalnega sistema posvetujete z enim od naši izkušenih svetovalcev. Priporočamo, da nas kontaktirate ali pa se oglasite v našem razstavnem salonu. Brezplačno vam bomo svetovali in predlagali za vas optimalno rešitev. V kolikor imate gradbeni načrt vaše hiše ali stanovanja, ga prinesite s seboj.

Svetovanje

NOVOGRADNJE

Gradite nov dom? Pri gradnji nove hiše je ogromno pomembnih faktorjev in stvari, ki jih morate vedeti in o katerih je smiselno razmisliti še preden se lotite gradnje. Zelo priporočljivo in smiselno je, da se odločite za način ogrevanja že v fazi načrtovanja in ne med samo gradnjo, saj vam to omogoča, da bo izbran sistem narejen točno po vaših željah in v celoti optimiziran. S pravilnim načrtovanjem in izbiro bodo vaši stroški nižji, ogrevalni sistem bo dosegal maksimalno možno izkoriščenost, vaša nepremičnina pa bo dosegala višjo tržno vrednost.

Pri ogrevalnem sistemu je najpomembnejša beseda trajnost. Razmišljati morate dolgoročno in smiselno je namestiti takšen sistem, ki bo omogočal čim daljše ogrevanje s čim nižjimi stroški, hkrati pa bo imel čim manjši vpliv na okolje. Takšen način gradnje lahko poimenujemo pametna gradnja. S takšnim razmišljanjem boste dolgoročno prihranili denar. Premislite o vseh elementih, ki zagotavljajo trajnost: energetsko učinkovite naprave, dobra izolacija, kvalitetna okna, alternativni viri energije in varčen ogrevalni sistem. Strokovni preizkusi potrjujejo smiselnost finančno višje začetne investicije v kvalitetno gradnjo, saj dolgoročno prinesejo veliko prihrankov oz. manjših stroškov.

Načrtujte v naprej. Naši strokovnjaki vam bodo brezplačno svetovali in vam skrbno pripravili optimalen ogrevalni načrt.

Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačni posvet z našim svetovalcem.

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.