Remih

O NAS

Z vami več kot
20let.

Družinsko podjetje

Remih inženiring

Družinsko podjetje Remih inženiring d.o.o. , ustanovljeno leta 1994, je bilo zasnovano kot podjetje za vgradnjo ogrevalnih sistemov in izvedbo strojnih inštalacij / ogrevanja, vodovoda, hlajenja in prezračevanja v novogradnjah in pri adaptacijah.

Poslanstvo podjetja je zagotavljanje najvišjega nivoja celovitih storitev na področju strojnih instalacij in vgradnja najsodobnejših ogrevalnih sistemov. Podjetje je že leta 1995 pričelo sodelovanje z svetovno znanim avstrijskim podjetjem Vogel & Noot in v sodelovanju z njimi je na slovenski trg pripeljalo veliko pomembnih novosti na področju ogrevalne tehnike. Danes podjetje sodeluje neposredno z več znanimi tujimi podjetji.

Družinsko podjetje

Remih inženiring

Od leta 2009 poslujemo pod blagovno znamko Remih Ogrevalna tehnika in Remih Design.

Blagovna znamka Remih Ogrevalna tehnika je zaradi znanja, zastopanja vrhunskih blagovnih znamk in celovitega pristopa postala sinonim za visoko-kakovostne ogrevalne sisteme. S tem prestižem že 20 let gradimo zavidljivo prepoznavnost in dosegamo pomemben tržni delež na slovenskem trgu. 

Družinsko podjetje

Remih inženiring

Blagovna znamka Remih Design pa je del podjetja, ki se ukvarja s prodajo in montažo dizajnerskih radiatorjev, kjer prav tako združujemo vrhunske produkte, strokovno svetovanje pri izbiri in profesionalno montažo.

Z ekipo strokovnih sodelavcev in dobro razvito mrežo stalnih poslovnih partnerjev zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev. Stavimo na osebni pristop, spremljanje razvoja stroke, obvladovanje celostnega procesa, konkurenčne cene, najvišji nivo storitev in najkrajše izvedbene roke. Zaposleni v podjetju dajejo pri izbiri opreme velik poudarek kvaliteti, funkcionalnosti, pa tudi estetiki, saj želijo, da bo uporabno tudi lepo.

Smo prejemnik

priznanj

Certifikat bonitetne odličnosti AAA in Certifikat poslovne odličnosti Excellent SME Slovenia, ki so služijo kot potrdilo naše kakovosti.

Obvestilo. Podjetje Remih Inženiring d.o.o., ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga lahko potrošnik sproži v skladu z zakonom ZIsRPS.

 

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.