Remih

PLINSKI KOTLI

Z vami več kot
20let.

Plinski kotli

Plinski kotli so ogrevalne naprave, ki uporabljajo plin (običajno zemeljski plin) kot gorivo za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode. Delujejo na principu zgorevanja plina, pri čemer se sproščena toplota prenaša na vodo, ki kroži skozi sistem ogrevanja.

Zakaj zamenjati stari plinski kotel?

SISTEMI PRIHODNOST

DODATNE FUNKCIJE

Številne inovacije izboljšujejo delovanje toplotnih črpalk. Naše toplotne črpalke dopolnjuje
vrsta funkcij, ki omogočajo, da sestavite sistem prihodnosti, ki bo primeren za vas.

VISOKI ENERGETSKI RAZREDI

V okviru Direktive o energijski nalepki toplotne črpalke dosegajo visoke razrede energijske učinkovitosti, tudi do razreda A ++++. Glede klasifikacije se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali izbrati pravo toplotno črpalko in vam razložili, v kateri energetski razred se uvršča izbrana črpalka. Kateri sistem je najboljši za hišo, je odvisno vse od izolacije stavbe do namena njene uporabe.

PO MERI VSAKE
HIŠE

Toplotne črpalke je mogoče uporabiti skoraj vsepovsod in zagotovo so prava rešitev za novogradnjo, sanacijo starejšega objekta ali ogrevanje z radiatorji. Toplotno črpalko vam pomagamo izbrati po meri vaše hiše.

GRELNA ŠTEVILKA (COP)

Večina toplotnih črpalk, zaradi popolne kombinacije vseh komponent, dosega visoko grelno število (COP). Upoštevajoč načrtovano uporabo sistema, so vrednosti COP osnova za sezonsko grelno številko (SCOP).

VREMENSKO VODENA REGULACIJA

Celotni sistem regulira sistemski regulator, ki s pomočjo izračuna energetske bilance upravlja cikel vklapljanja in izklapljanja toplotne črpalke. Če regulator zazna, da se dovaja dovolj energije, toplotno črpalko ugasne. Regulator doprinese pri uporabi pridobljene obnovljive energije.

VELIKO UDOBJE TUDI POLETI

Pri toplotnih črpalkah slanica-voda in voda-voda je mogoče dodatno namestit tudi modul Natural-Cooling. Za okolju prijazno hlajenje funkcija obide hladilni krog in preko površinskega ogrevanja iz bivalnih prostorov s pomočjo zemeljske sonde toploto prenaša energijo nazaj v zemljo.

POSTOPEK

ZAMENJAVE PLINSKEGA KOTLA

Z našim podjetjem boste deležni celovite podpore pri izbiri in montaži plinskega kotla. Zavezani smo k tem. Pri izbiri ustrezne rešitve za naše stranke, upoštevamo naslednje korake:

01 | KORAK

Ocenjujemo vaše potrebe ogrevanja: Skrbno preučimo velikost vašega objekta, vrsto in obseg ogrevalnega sistema ter želene temperature v prostorih. Na podlagi teh informacij določimo potrebno moč plinskega kotla.

02 | KORAK

Preverjamo energetske zahteve: Poglobljeno preučujemo energetsko učinkovitost različnih plinskih kotlov ter njihove razrede energetske učinkovitosti. Sledimo najnovejšim standardom in preverjamo porabo goriva ter izpuste CO2 kot merilo za okoljski vpliv.

03 | KORAK

Raziskujemo obstoječo infrastrukturo: Preverjamo, ali vaš objekt že ima plinski priključek ali primerno infrastrukturo, ki omogoča enostavno namestitev plinskega kotla.

04 | KORAK

Upoštevamo prostorske omejitve: Pazljivo analiziramo razpoložljiv prostor za namestitev plinskega kotla. Iščemo rešitve, ki ustrezajo prostorskim omejitvam, pri čemer upoštevamo velikost, obliko in postavitev kotla.

05 | KORAK

Preučujemo zanesljivost in ugled proizvajalcev: Poglobljeno raziskujemo različne proizvajalce plinskih kotlov ter njihov ugled, izkušnje in kakovost izdelkov. Posebno pozornost namenjamo dostopnosti rezervnih delov in servisni podpori.

06 | KORAK

Upoštevamo prostorske omejitve: Pazljivo analiziramo razpoložljiv prostor za namestitev plinskega kotla. Iščemo rešitve, ki ustrezajo prostorskim omejitvam, pri čemer upoštevamo velikost, obliko in postavitev kotla.

Prilagajamo se vašim potrebam: Upoštevamo vaše posebne zahteve in preference, kot so funkcionalnosti, dodatne možnosti nadzora in upravljanja ter estetski vidik. Skupaj poiščemo rešitev, ki vam bo najbolj ustrezala.

07 | KORAK

Proračun in stroški: S skrbnostjo pretehtamo proračun in stroške investicije ter obratovanja. Upoštevamo ceno samega kotla, stroške vzdrževanja, porabo goriva in pričakovane prihranke, da zagotovimo optimalno razmerje med kakovostjo in vrednostjo.

08 | KORAK

Sodelujemo z vami kot strokovnjaki: Stalno komuniciramo z vami in vam nudimo strokovno svetovanje skozi celoten postopek. Sodelujemo z drugimi strokovnjaki na področju ogrevanja in inštalacij, da zagotovimo, da bo izbira plinskega kotla popolnoma prilagojena vašim potrebam.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE NA DALJAVO

SMART HOME

Upravljajte toplotne črpalke s pomočjo pametnega telefona ali tablice iz domačega naslonjača ali delovnega mesta. S pritiskom na gumb se boste izognili sprehodom v temačno in hladno klet. Povprašajte našega svetovalca po aplikaciji za upravljanje na daljavo in z veseljem vam bomo pokazali, kako regulirati sisteme ogrevanja udobno in mobilno.

Plinski kotli

PONUDBA

Ponujamo širok izbor plinskih kotlov različnih priznanih proizvajalcev Vaillant, Viessman in Bosch.

Vodilni svetovni
proizvajalci

Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci plinskih kotlov Vaillant, Viessman in Bosch, ki so znani po visoki kakovosti, zanesljivosti in inovativnih rešitvah.

Tehnologija in
dovršenost

Naša ponudba vključuje plinske kotlove priznanih blagovnih znamk, ki so prepoznane po svoji tehnološki dovršenosti in energetski učinkovitosti.

PESTRA
PONUDBA

S tem, ko sodelujemo z različnimi proizvajalci, lahko strankam zagotovimo večjo izbiro glede na njihove potrebe, proračun in preference.

Strokovnost
storitve

Naša ekipa strokovnjakov je dobro seznanjena s specifikacijami in prednostmi posameznih plinskih kotlov, zato vam lahko svetujemo pri izbiri najbolj primerne naprave.

Zaupanje in
zadovoljstvo

Zaupamo le kakovostnim proizvajalcem, ki so znani po svoji dolgoletni prisotnosti na trgu in zadovoljstvu strank.

PRILAGODLJIVOST
REŠITEV

Z našo ponudbo plinskih kotlov različnih proizvajalcev se lahko prilagodimo različnim potrebam in zahtevam strank ter zagotovimo najboljšo rešitev za njihov dom ali poslovni prostor.
plinski-kotel-vaillant1

KAKO DO NOVGA

PLINSKEGA KOTLA

Najprej pregledamo vaš trenutni plinski kotel in ocenimo njegovo stanje. Na podlagi tega izberemo najprimernejši kotel za vas, ob upoštevanju faktorjev kot so velikost objekta in proračun. Naši strokovnjaki izvedejo namestitev v skladu z vsemi standardi, zagotovijo pravilno povezavo in preverijo delovanje. Stranki podamo navodila za uporabo in nudimo podporo pri servisiranju. Z našo strokovnostjo zagotovimo kakovostno zamenjavo kotla in odlično delovanje novega sistema.

ZAKAJ

REMIH INŽENIRING

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.