Kondenzacijski

PLINSKI KOTLI

Z vami več kot
20let.

Kondenzacijski plinski kotli

Kondenzacijski plinski kotli ali plinske peči so primerni tako za nove kot stare objekte, v primerjavi s toplotnim črpalkami gre za nižjo investicijo in nekoliko višje stroške ogrevanja. Še vedno so eden izmed ekonomsko najbolj upravičenih sistemov ogrevanja. V našem prodajnem programu najdete plinske kotle izključno vodilnih nemških proizvajalcev.

Zakaj zamenjati stari plinski kotel?

SISTEMI PRIHODNOST

DODATNE FUNKCIJE

Številne inovacije izboljšujejo delovanje toplotnih črpalk. Naše toplotne črpalke dopolnjuje
vrsta funkcij, ki omogočajo, da sestavite sistem prihodnosti, ki bo primeren za vas.

VISOKI ENERGETSKI RAZREDI

V okviru Direktive o energijski nalepki toplotne črpalke dosegajo visoke razrede energijske učinkovitosti, tudi do razreda A ++++. Glede klasifikacije se posvetujte z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali izbrati pravo toplotno črpalko in vam razložili, v kateri energetski razred se uvršča izbrana črpalka. Kateri sistem je najboljši za hišo, je odvisno vse od izolacije stavbe do namena njene uporabe.

PO MERI VSAKE
HIŠE

Toplotne črpalke je mogoče uporabiti skoraj vsepovsod in zagotovo so prava rešitev za novogradnjo, sanacijo starejšega objekta ali ogrevanje z radiatorji. Toplotno črpalko vam pomagamo izbrati po meri vaše hiše.

GRELNA ŠTEVILKA (COP)

Večina toplotnih črpalk, zaradi popolne kombinacije vseh komponent, dosega visoko grelno število (COP). Upoštevajoč načrtovano uporabo sistema, so vrednosti COP osnova za sezonsko grelno številko (SCOP).

VREMENSKO VODENA REGULACIJA

Celotni sistem regulira sistemski regulator, ki s pomočjo izračuna energetske bilance upravlja cikel vklapljanja in izklapljanja toplotne črpalke. Če regulator zazna, da se dovaja dovolj energije, toplotno črpalko ugasne. Regulator doprinese pri uporabi pridobljene obnovljive energije.

VELIKO UDOBJE TUDI POLETI

Pri toplotnih črpalkah slanica-voda in voda-voda je mogoče dodatno namestit tudi modul Natural-Cooling. Za okolju prijazno hlajenje funkcija obide hladilni krog in preko površinskega ogrevanja iz bivalnih prostorov s pomočjo zemeljske sonde toploto prenaša energijo nazaj v zemljo.

POSTOPEK

ZAMENJAVE PLINSKEGA KOTLA

Znižajte stroške ogrevanja do 30%. Vaillant sistemi ogrevanja o trpežni, robustni in še posebej tihi. Na Vaillant plinske naprave nudimo podaljšano garancijo za napravo, do 5 let. Do novega plinskega kotla v štirih korakih:

01 | KORAK

Pokličite nas na 041 464 644. Naš strokovnjak bo opravil ogled na objektu.

02 | KORAK

Za vas izdelamo natančno in celovito ponudbo, ki zajema vsa potrebna dela: demontaža, montaža in zagon, sanacija dimnika, projekt plinske inštalacije in dimnikarski pregled s soglasjem.

03 | KORAK

Po potrditvi ponudbe sledi izvedba. Demontažo, montažo in zagon običajno opravimo v enem dnevu (naročnik je brez ogrevanja približno 8 ur).

04 | KORAK

Po zaključeni izvedbi, ko se vi že lepo ogrevate z novo plinsko pečjo, vam pripravimo vso potrebno dokumentacijo, ki jo boste vložili na EkoSklad in si povrnili 50% investicije oz. do 2000 EUR (velja v času aktivnih razpisov).

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE NA DALJAVO

SMART HOME

Upravljajte toplotne črpalke s pomočjo pametnega telefona ali tablice iz domačega naslonjača ali delovnega mesta. S pritiskom na gumb se boste izognili sprehodom v temačno in hladno klet. Povprašajte našega svetovalca po aplikaciji za upravljanje na daljavo in z veseljem vam bomo pokazali, kako regulirati sisteme ogrevanja udobno in mobilno.

ZAKAJ

REMIH OGREVALNA TEHNIKA

Smo hitro odzivni. Do nas vas loči le telefonski klic ali e-sporočilo. Na vašem objektu bomo opravili podroben ogled in vam pripravili natančno celovito ponudbo, ki vključuje va potrebna dela. Dela izvajamo v dogovorjenih rokih, hitro in kvalitetno. Vgrajujemo samo preverjeno kvaliteto priznanih blagovnih znamk. Na koncu poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo.

ZUNANJI ZRAK

Vir takšne toplotne črpalke je zunanji zrak. Pri montaži toplotne črpalke zrak-voda, kot notranjo enoto in toplotnim izmenjevalcem zrak-slanica kot zunanjo enoto, je mogoče sončno energijo iz zunanjega zraka koristii še posebej učinkovito in fleksibilno.

VODA

V koliko je zemljišče primerno za sesalno in ponorno vrtino, se lahko kot vir toplote uporabi podtalnica. V tem primeru izberemo tip vodne črpalke, kjer je vir toplote voda.

ZEMLJA (SLANICA)

Toplota iz zemlje se izkorišča tako, da se v zemljo 1,20 – 1,50 m globoko horizontalno zakoplje zemeljski kolektor ali pa se za zemeljsko sondo vrta vrtina. Vir toplote je v tem primeru zemlja.

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.