Aktualno

Želite rešitev za novo hišo?

Z vami več kot
20let.

Gradite nov dom ?

Pri gradnji hiše je veliko zelo pomembnih stvari, ki jih morate vedeti in o katerih je smiselno razmisliti, preden se lotite same gradnje. Predvsem je smiselno, da se odločite za način in sistem ogrevanja že v fazi načrtovanja, ne pa med samo gradnjo, saj vam to omogoča, da bo vaš sistem izbran po vaših željah in nameščen v vaš objekt na najboljši način, kar pomeni nižje stroške investicije in večji učinek ogrevalnega sistema.

Vgradnja optimalnega ogrevalnega sistema v vaš novi dom, vam ne zagotavlja samo večjega ugodja bivanja, ampak tudi večjo vrednost objekta, dolgoročno pa tudi bistveno nižje stroške ogrevanja.

Trajnost – pomembno je, da pri izbiri ogrevalnega sistema razmišljate dolgoročno. Smiselno je namestiti sistem, ki vam bo čim dlje omogočal ogrevanje z nizkimi stroški in imel čim manjši negativni vpliv na okolje. Tak način gradnje bi lahko imenovali pametna gradnja, ki pa za vas pomeni, da boste dolgoročno prihranili denar. Naložba v kvalitetni ogrevalni sistem vam  zagotavlja boljši donos, kot vam ga zagotavljajo banke. Pomembno je zagotoviti, da bodo danes zgrajeni objekti,  varčni pri porabi energije tudi v prihodnje.

Premislite o vseh elementih, ki zagotavljajo trajnost. Energetsko učinkovite naprave, okolju prijazni izdelki, dobra izolacija, dobra okna, alternativni viri energije in varčni ogrevalni sistem. Dokazi v praksi, da je z vgradnjo učinkovitega ogrevalnega sistema možno veliko prihraniti,  opravičujejo smiselnost investiranja v boljše učinkovite sisteme.

Načrtujte v naprej – trg ponuja veliko različnih ogrevalnih sistemov in ogrevalnih naprav. Naši strokovnjaki za strojne inštalacije vam lahko svetujejo pri izbiri za vas optimalnega ogrevalnega sistema in ogrevalnih naprav. Pomembno je, da se o ogrevalnem sistemu posvetujete v času načrtovanja gradnje, saj bo na vse zadnje to srce vaše hiše. Kontaktiraje nas in se dogovorite za posvet z našim svetovalcem.

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.